Osvoji karte za CineLady projekciju

Osvoji karte za CineLady projekciju

Cure, jeste li spremne za izlazak? CineLady se bliži, a tu je i prilika da osvojite BESPLATNE KARTE!

Drage dame, 15.10. Branimir Mingle Mall je idealno odredište za najbolji ženski izlazak. CineStar vam priprema odlično druženje uz film AVA, piće dobrodošlice i poklone iznenađnja.

A što kažete na besplatne karte? Prijavite se na naš Instagram nagradni natječaj jer dvije najkreativnije prijave nagrađujemo sa po dvije karte za kino.

Zadatak je jednostavan:

  • zaprati našu Instagram stranicu
  • u komentaru posta tagiraj frendicu kojoj hitno treba izlazak i svakako nam reci zašto

Najzabavnije i najkreativnije odgovore koje nam pošaljete do 11.10. nagradit ćemo kartama, a dobitnice ili dobitnike proglašavamo 12.10. u komentaru posta.

Pravila nagradnog natječaja:

1. Priređivač nagradnog natječaja “Osvoji karte za CineLady projekciju“ (u nastavku «natječaj») i voditelj obrade osobnih podataka je Supernova Branimir d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62, 10000 Zagreb, OIB: 55253108844, e-mail: zastita.podataka@supernova.hr , telefon: 01/155 79632 dalje u tekstu „priređivač“.

2. U navedenom natječaju mogu sudjelovati fanovi Instagram stranice Branimir mingle mall osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar mingle malla sa svojom užom obitelji.

3. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Maloljetnici koji su navršili 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju i ako se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 16 godina u trenutku objave natječaja, bit će isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem komentara korisnika ispod objave na Facebook profilu Branimir mingle malla koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku.

4. Kako bi se prijavili, komentar natjecateljice trebaju tagirati prijateljicu kojoj hitno treba izlazak i navesti zašto te zapratiti stranicu. Dvije natjecateljice s najboljim prijavama osvajaju po dvije karte za projekciju 15.10.

5. Prijave na natječaj moguće su do 11. 10. u ponoć, a dobitnici će biti proglašeni 12. 10. 2020. godine. Svi dobitnici su dužni u roku od 24 sata od objave u Inbox dostaviti svoje podatke (ime, prezime, kućnu adresu i kontakt broj). U slučaju da pobjednici ne dostave tražene informacije, izabrani će biti sljedeće rangirani sudionici prema ocjeni žirija.

6. Prijavom na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka pronađite na poveznici: https://branimir.hr/pravila-privatnosti

7. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz Natječaja.

8. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.

9. Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju:

1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook i Instagram,

2) predaje netočnih osobnih podataka

3) drugih tehničkih problema

10. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.

11. Instagram i Facebook ne sponzoriraju, ne administriraju, ni na koji način ne podržavaju ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku i Instagramu.