OrlandoFit Fitness Centar

OrlandoFit Fitness Centar

SVRATI DO NAS radno vrijeme
  • ponedjeljak - petak: 6:00 - 22:00
  • subota: 8:30 - 20:30
  • Nedjelja: 15:30 - 20:30

OrlandoFit Fitnes centar u Branimir mingle mallu, ovaj potpuno drugačiji, kako dizajnerski, tako konceptulano i funkcionalno jedinstveni centar. Smješten na razini -1 u novouređenom Branimir mingle mallu, OrlandoFit Fitness Centar zauzima čak više od 1.000 kvadratnih metara i posjetiteljima nudi razne specijalizirane programe vježbanja, programe prehrane i savjetovanja o prehrani, osobne treninge za pojedince ili grupe do 10 članova, preventivne zdravstvene planove, motivacijske programe, seminare, rehabilitacije i fizioterapiju. 

U Gym zoni potražite vrhunske trenažere za razvoj snage, oblikovanje muskulature i rehabilitaciju. Cardio zona opremljena je najsuvremenijim kardio trenažerima za razvoj izdržljivosti, poboljšanje srčano-žilnog i dišnog sustava te prevenciju zdravlja, a u free weight zoni nalazi se kompletan asortiman slobodnih utega i trenažnih klupica.

OrlandoFit je opremljen prostranim svlačionicama, finskim saunama, a u sklopu centra nalazi se i Exclusive Segafredo Business Café idealan za trenutke opuštanja nakon treninga.